/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Un poema inèdit del poeta Màrius Torres, recollit en la tesi doctoral de Margarida Prats (Professora titular d'Universitat i Doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona).
  Purchasable with gift card

    €7 EUR  or more

   

1.
Viure en un aire ardent on passen ombres mortes, on un baf de bestiesa omple tots els alens, on venen, barrejats, de temples sense portes, els crits de les blasfèmies i el perfum de l'encens. I el fàstic de sentir insolentment la brama de paraules sagrades en els llavis dels cucs. De tenir el cor blaït per un amor en flama i de callar-lo, en mig de bacanals d'eunucs! Tan gran era el pecat de la nostra esperança? Llibertat, clam obscur i etern dels homes muts, et seguim, orgullós exèrcit de vençuts amb una rosa al puny de cada llança. Perquè fou bell combatre amb l'esperit massa alt I perdre's, un instant, per un somni inmortal.

about

Single

credits

released October 24, 2017

* Un poema inèdit del poeta Màrius Torres, recollit en la tesi doctoral de Margarida Prats (Professora titular d'Universitat i Doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona).

* Enregistrat als estudis 'El Zulo' (Almacelles) per Txabi Ábrego.
* Disseny coberta: Pau Llop (131gd)

license

all rights reserved

tags

about

Meritxell Gené Lleida, Spain

contact / help

Contact Meritxell Gené

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Viure en un aire ardent, you may also like: